Om os

MedTechnologies Ltd. er et trading navn af Gauguin Trading Ltd. registreret adresse UNIT 3D NORTH POINT HOUSE, NORTH POINT BUSINESS PARK, NEW MALLOW ROAD, CORK T23 AT2P IRELAND.

MedTechnologies ApS er et registreret binavn af Gauguin Trading ApS, Henningsens Alle 33, 2900 Hellerup.

Salg leveret til dansk adresse faktureres af MedTechnologies ApS og salg leveret i EU faktureres af MedTechnologies Ltd.

Selskabets ejere har lang tids erfaring indenfor hudpleje og kosmetologiske behandlinger. Vi har i samarbejde med vore partnere i Kina udviklet en serie af udstyr til brug i klinikker og for behandlere inden for skønheds- og hudpleje branchen.

Vores priser er langt under hvad der indtil nu har været tilbudt på markedet i Norden og EU for lignende udstyr. Det kan vi gøre da vores samarbejdspartner indkøber delelementer i bl.a. USA, Tyskland, Korea, og Japan og med kinesiske kabinetter producerer udstyret i Beijing.

Vores udstyr produceres primært efter bestilling. Derfor går der typisk 2-3 uger fra bestilling til levering. Vi leverer i Norden og EU. Vi leverer ikke til Amerika, Afrika eller Østen.